Árak

Villa Ria Badacsony

Áraink

2024 EGÉSZ ÉVBEN
Időszak: 2024.01.01 – 12.31
Villa Ria (1-8 fő) 209.900 Ft / Éj
Villa Ria (9-12 fő) +12.500 Ft / Fő / Éj

A fenti árak az egész villára 1 éjszakára értendőek, tartalmazzák a villa ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásait.

 

A FENTI ÁRAK NEM TARTALMAZZÁK AZ IDEGENFORGALMI ADÓT (IFA), MELYNEK ÖSSZEGE 500 FT/FŐ/ÉJ. AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK.

8 VAGY TÖBB ÉJSZAKA FOGLALÁSA ESETÉN A FENTI ÁRAKBÓL 10% KEDVEZMÉNYT ADUNK, AMENNYIBEN KÖZVETLENÜL A WEBOLDALUNKON KERESZTÜL FOGLALJA LE A SZÁLLÁST!

 

Kényelmesen 8 felnőtt és 4 gyermek (0-18 év) elhelyezését tudjuk biztosítani. Rendelkezésre álló fekhelyek: 5 db kétszemélyes franciaágy + 1 db kétszemélyes kihúzható kanapé + 2 db HAUCK utazóágy(0-3 év) . A kihúzható kanapén felnőttek is tudnak aludni, azok de az nem biztosítja az exkluzív, szállodai minőségű franciaágyak kényelmét. Minőségi antiallergén ágyneműk és törölközők biztosítottak.

A foglalásokhoz a szállásár 50%-át szoktuk előre kérni, mint foglaló. Az összeget egy általunk megadott számlaszámra kérjük utalni. A közlemény rovatba az érkezés időpontját kérjük feltüntetni! A foglaló beérkezéséről tájékoztatni fogjuk. Amennyiben a foglaló a megbeszélt határidőig vagy egyéb esetben 5 munkanapon belül nem érkezik meg a számlánkra, a foglalást tárgytalannak tekintjük. Érkezési dátumhoz viszonyított 14. nap előtti visszamondás esetén a foglalót igény esetén visszautaljuk. 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló csak abban az esetben jár vissza, ha a szálláshelyet legalább a szerződésben szereplő feltételekkel és időtartamban értékesíteni tudjuk. Ellenkező esetben a foglalást megtörténtnek tekintjük és a foglalót megtartjuk. A szálláshely átvételét követően esetleges rövidebb tartózkodási igény esetében is a teljes, előre egyeztetett és elfogadott szállásár fizetendő. Köszönjük megértésüket!

Miért mi?

MERT SZÁMUNKRA ÖN A LEGFONTOSABB!

Klimatizált szobáinkban a kényelmet és a zavartalan pihenést az exkluzív, szállodai minőségű franciaágyak garantálják.

A FELSZERELTSÉGHEZ HOZZÁTARTOZIK:

R

Smart LED TV (WiFi-vel)

R

Ingyenes WiFi internet kapcsolat

R

iPhone és Android dokkoló

R

Tükrös gardrób szekrény

R

LED hangulatvilágítás

R

Szúnyoghálós nyílászárók, fa zsalugáterrel

R

Zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel

R

Hajszárító

R

Notebook széf

R

Hűtő

A nespresso kávégéphez ingyenes kapszula biztosított (1 db / nap).

Négy palack minőségi badacsonyi bor, négy db 1.5 literes ásványvíz és négy db 1.5 literes szóda a villa üzemeltetőjének ajándéka.

 

A KONYHA BOSCH HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL FELSZERELT. A WMF EDÉNY- ÉS EVŐESZKÖZ KÉSZLET, VALAMINT A SCHOTT BOROS POHARAK MINDEN ÉTKEZÉST EMLÉKEZETESSÉ TESZNEK.

AKI EGY IGAZÁN JÓ KÁVÉRA VÁGYIK, ANNAK SEM KELL CSALÓDNIA, MERT A NESPRESSO KAPSZULÁS KÁVÉGÉP EGY GOMBNYOMÁSRA BIZTOSÍTANI FOGJA A TÖKÉLETES ÍZHARMÓNIÁJÚ FEKETÉT MINDEN REGGEL.

 

A ház pincéjében üzemelő BORMŰHELY (Istvándy Pincészet) ZENÉLŐ BORTERASZ program sorozat keretében akusztikus élő zenés esteket tart hétvégente 19-22 óra között, július és augusztus hónapokban. Szállóvendégeinknek is kellemes szórakozást kívánunk! Amennyiben nem zene kedvelők, úgy megértésüket köszönjük!

EGYÉB TUDNIVALÓK

És díjak:

=

A villa csak egyben kiadó

=

Idegenforgalmi adó: 450 Ft / éj

=

Bejelentkezés (check-in): 15:00 - 18:00 között

=

Kijelentkezés (check-out): 11:00 óráig

=

Parkolási lehetőség az ingatlannal szomszédos telken vagy a 100 m-re található saját tulajdonú zárt parkolóban.

=

Törölköző csere és a tartózkodás ideje alatti takarítás, kérés esetén 2-3 naponta ingyenes.

=

Fizetési módok és lehetőségek: készpénz vagy előreutalás, OTP és K&H SZÉP kártya

=

Árváltozás jogát fenntartjuk!

=

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.